Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ernst Hotell Kristiansand Kontakt – Få fat i os nu!

Ernst Hotell Kristiansand Kontakt – Få fat i os nu!

Clarion Hotel Ernst, Kristiansand, Norway

ernst hotell kristiansand kontakt

Ernst Hotell Kristiansand – Læn deg tilbake og nyt det beste av Kristiansand

Ernst Hotell Kristiansand ligger i hjertet av byen, og er et av de beste hotellene på Sørlandet. Dette topp moderne hotellet har 185 rom og suiter, og tilbyr førsteklasses gjestfrihet og luksuriøse fasiliteter. Med sin perfekte beliggenhet, et steinkast unna kristiansand sentrum, tilbyr hotellet en enkel tilgang til attraksjoner, shopping og restauranter.

Kontaktinfo til Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand
Tollbodgata 5, 4611 Kristiansand
Telefon: (+47) 38 12 86 00
E-post: booking@ernsthotell.no

Beliggenhet av Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand ligger midt i sentrum av Kristiansand, på Tollbodgata. Det tar bare noen minutters gange å komme til butikkene, restaurantene og underholdningstilbudene i byen, som for eksempel Kristiansand dyrepark, Kilden teater- og konserthus og Sørlandssenteret.

Fasiliteter på Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre ditt opphold så komfortabelt som mulig. Noen av de mest populære fasilitetene inkluderer:

– Gratis WiFi
– Døgnåpen resepsjon
– Bar og restaurant
– Treningsrom
– Konferansefasiliteter
– Parkering mot avgift

Romfasiliteter på Ernst Hotell Kristiansand:

Alle rommene på Ernst Hotell Kristiansand er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å gi deg en komfortabel og avslappende opplevelse. De klassiske rommene har baderomsfasiliteter, TV og skrivebord, og de romslige suitene har også en sittegruppe.

Mat og drikke på Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand har en populær bar og restaurant på stedet, som har blitt en favoritt blant lokalbefolkningen. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter og har et stort utvalg av vin og øl. Det er også en frokostbuffé tilgjengelig hver morgen, og hotellet tilbyr romservice.

Arrangementer og konferanser på Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand har to store møterom med plass til opptil 70 personer, og fire mindre møterom for å imøtekomme alle dine arrangementer og møtebehov. Hotellet tilbyr også tilrettelagt audiovisuelt utstyr, gratis WiFi og catering fra hotellets restaurant.

Anmeldelser av Ernst Hotell Kristiansand:

Ernst Hotell Kristiansand har fått gode anmeldelser fra sine gjester. Hotellet har en score på 4,5 av 5 på Tripadvisor, og gjestene setter spesielt pris på personalets vennlighet, den sentrale beliggenheten og den komfortable sengen.

Priser og booking på Ernst Hotell Kristiansand:

Prisene på Ernst Hotell Kristiansand starter fra ca. 1300 NOK per natt. Besøk hotellets nettside eller tredjeparts bookingnettsteder for å finne tilgjengelige rom og priser.

FAQs

1. Hva er Ernst Hotell Kristiansands beliggenhet?

Ernst Hotell Kristiansand ligger på Tollbodgata 5, midt i sentrum av Kristiansand.

2. Hva er Ernst Hotell Kristiansands fasiliteter?

Noen av de mest populære fasilitetene på Ernst Hotell Kristiansand inkluderer gratis WiFi, døgnåpen resepsjon, bar og restaurant, treningsrom, konferansefasiliteter og parkering mot avgift.

3. Hva er romfasilitetene på Ernst Hotell Kristiansand?

Alle rommene på Ernst Hotell Kristiansand er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert baderomsfasiliteter, TV og skrivebord. Suitene har også en sittegruppe.

4. Hvordan er mat og drikke på Ernst Hotell Kristiansand?

Ernst Hotell Kristiansands restaurant serverer både lokale og internasjonale retter og har et stort utvalg av vin og øl. Det er også en frokostbuffé tilgjengelig hver morgen, og hotellet tilbyr romservice.

5. Hvilke arrangementer og konferanser kan holdes på Ernst Hotell Kristiansand?

Ernst Hotell Kristiansand har to store møterom med plass til opptil 70 personer og fire mindre møterom for å imøtekomme alle dine arrangementer og møtebehov. Hotellet tilbyr også tilrettelagt audiovisuelt utstyr, gratis WiFi og catering fra hotellets restaurant.

6. Hva sier anmeldelsene om Ernst Hotell Kristiansand?

Ernst Hotell Kristiansand har fått gode anmeldelser fra sine gjester. Hotellet har en score på 4,5 av 5 på Tripadvisor, og gjestene setter spesielt pris på personalets vennlighet, den sentrale beliggenheten og den komfortable sengen.

7. Hva er prisene for å bo på Ernst Hotell Kristiansand?

Prisene på Ernst Hotell Kristiansand starter fra ca. 1300 NOK per natt. Besøk hotellets nettside eller tredjeparts bookingnettsteder for å finne tilgjengelige rom og priser.

Andre populære hotell i Kristiansand inkluderer Comfort Hotel Kristiansand, Clarion Hotel Ernst Parkering, Radisson Blu Kristiansand, Quality Hotel Kristiansand, Hotel Ernst Spa, Thon Partner Hotel Kristiansand og Thon Hotel Kristiansand.

Keywords searched by users: ernst hotell kristiansand kontakt comfort hotel kristiansand, clarion hotel ernst parkering, ernst hotell meny, radisson blu kristiansand, quality hotel kristiansand, hotel ernst spa, thon partner hotel kristiansand, thon hotel kristiansand

Categories: Top 79 ernst hotell kristiansand kontakt

Clarion Hotel Ernst, Kristiansand, Norway

See more here: binhnuocxanh.com

comfort hotel kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand – en moderne og komfortabel oplevelse

Comfort Hotel Kristiansand er en del af den kendte hotelkæde Comfort Hotels, og ligger centralt i Kristiansand, en af Sydnorges mest livlige byer. Hotellet tilbyder moderne og komfortable faciliteter, der passer til både forretningsrejsende og turister.

Faciliteter

Comfort Hotel Kristiansand har 125 moderne og nyrenoverede værelser med alt hvad du behøver for at din oplevelse bliver behagelig og afslappende. Alle værelser har gratis Wi-Fi, eget badeværelse, skrivebord og tv.

Hotellet tilbyder også andre faciliteter såsom en restaurant, der serverer en række forskellige retter, en hyggelig bar, fitnesscenter og adgang til opbevaring.

Beliggenhed

Comfort Hotel Kristiansand ligger i centrum af byen, med kort gangafstand til butikker, restauranter og seværdigheder. Hvis du ønsker at udforske Kristiansand kan du besøge Dronningens Gate, byens største gågade, hvor du finder et bredt udvalg af butikker og restauranter.

Du kan også besøge Dyreparken, en populær attraktion der ligger kun 12 minutters kørsel fra hotellet. Dyreparken er kendt for sin unikke måde at formidle om dyrene på, og for sin smukke natur.

Andre seværdigheder i nærheden inkluderer Sørlandets Kunstmuseum og Christiansholm festning.

Kundeservice

Comfort Hotel Kristiansand lægger stor vægt på kundeservice og er kendt for sin venlige og imødekommende personale. Personalet vil sørge for at du har alt hvad du behøver under dit ophold, og hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp, er de altid til rådighed.

Priser

Priserne for værelser på Comfort Hotel Kristiansand afhænger af tidspunktet på året og antallet af overnatninger. Du kan altid tjekke den aktuelle pris på hotellets hjemmeside eller kontakte hotellet direkte.

FAQs

Hvordan kan jeg bekræfte min reservation på Comfort Hotel Kristiansand?

Du kan bekræfte din reservation ved at kontakte hotellet direkte eller ved at besøge deres hjemmeside og indtaste din reservation reference.

Har Comfort Hotel Kristiansand parkering til rådighed?

Ja, Comfort Hotel Kristiansand har både parkering på stedet og mulighed for at parkere i nærheden af hotellet.

Hvad er hotellets check-in og check-out tider?

Hotellets check-in tid er normalt fra kl. 15 og check-out tid er kl. 12.

Er der gratis Wi-Fi på Comfort Hotel Kristiansand?

Ja, alle værelser på Comfort Hotel Kristiansand har gratis Wi-Fi.

Tilbyder hotellet morgenmad?

Ja, hotellet tilbyder både morgenmad og aftensmad i restauranten. Morgenmaden serveres fra kl. 06:30 til 09:30 på hverdage og fra kl. 07:30 til 10:30 i weekenden.

Kan jeg anmode om et bestemt værelse på Comfort Hotel Kristiansand?

Du kan anmode om et bestemt værelse på Comfort Hotel Kristiansand, men det afhænger af tilgængeligheden og kan ikke garanteres.

Har Comfort Hotel Kristiansand en restaurant og bar?

Ja, Comfort Hotel Kristiansand har både en restaurant og bar. Restauranten serverer en række forskellige retter, mens baren er et hyggeligt sted at slappe af med en drink eller to.

Er der fitnesscenter til rådighed på Comfort Hotel Kristiansand?

Ja, Comfort Hotel Kristiansand har et fitnesscenter, hvor du kan træne under dit ophold.

Er hotellet et røgfrit hotel?

Ja, Comfort Hotel Kristiansand er et røgfrit hotel.

Afslutningsvis kan det konkluderes, at Comfort Hotel Kristiansand er en moderne og komfortabel løsning for både forretningsrejsende og turister. Med sin centrale beliggenhed i Kristiansand, få minutter fra butikker, restauranter og seværdigheder kan det være svært at finde et bedre valg. Hotellet er kendt for sin venlige og imødekommende personale, og du kan være sikker på at blive godt taget imod, uanset om det er din første eller fjerde gang på hotellet. Komfortable værelser, lækker mad og unikke faciliteter som fitnesscenter, gør hotellet til et attraktivt valg.

clarion hotel ernst parkering

Clarion Hotel Ernst, beliggende i Kristiansand, er et imponerende hotel med en lang historie og et moderne udseende. Hotellet er kendt for sit høje serviceniveau, og det er et populært valg for både forretningsrejsende og turister. Parkering er altid en overvejelse, når man rejser, så i denne artikel vil vi fokusere på Clarion Hotel Ernst Parkering, og hvad du skal vide, hvis du planlægger at bo på dette hotel.

Parkering på Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst er et centralt beliggende hotel med let adgang til byens centrum og forretningsdistrikter. Hotellet ligger i nærheden af Papirbredden Kunst & Kulturpark og Kristiansand bystasjon. Der er forskellige parkeringsmuligheder i nærheden af hotellet, men som gæst på Clarion Hotel Ernst har du mulighed for at parkere i hotellets parkeringskælder mod et gebyr.

Parkeringsfaciliteter på Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst Parkering har et privat parkeringskælder placeret direkte under hotellet. Parkeringskælderen er døgnåben og overvåget, så du kan være sikker på, at din bil er beskyttet mod tyveri og skader. Parkeringskælderen er også udstyret med en elevator, der giver direkte adgang til hotellets reception og værelser.

Priser

Parkeringspriserne på Clarion Hotel Ernst varierer, afhængigt af hvor længe du ønsker at parkere. Priserne starter ved 200 NOK for 24 timer og stiger til 400 NOK for 48 timer. Hvis du ønsker at parkere længere end 48 timer, er der mulighed for at forhandle en pris med receptionen.

Forbehold og Restriktioner

Clarion Hotel Ernst parkering er et populært valg, og det er ikke altid garanteret, at der er ledige pladser i parkeringskælderen. Det anbefales, at du reserverer en parkeringsplads på forhånd for at sikre dig en plads. Hvis der ikke er plads i parkeringskælderen, kan du benytte en af de offentlige parkeringspladser i nærheden af hotellet, men det kan være dyrere og kræve mere tid og opmærksomhed.

FAQs

Q: Kan jeg reservere en parkeringsplads på Clarion Hotel Ernst?

A: Ja, du kan reservere en parkeringsplads på Clarion Hotel Ernst på forhånd ved at kontakte receptionen eller booke online.

Q: Er der videoovervågning i parkeringskælderen?

A: Ja, parkeringskælderen på Clarion Hotel Ernst er udstyret med videoovervågning for at beskytte din bil mod tyveri og skader.

Q: Hvilke parkeringsmuligheder er der i nærheden af Clarion Hotel Ernst?

A: Der er forskellige offentlige parkeringsmuligheder i nærheden af Clarion Hotel Ernst, men det anbefales at reservere en parkeringsplads på forhånd.

Q: Kan jeg parkere min store bil eller min campingvogn på Clarion Hotel Ernst?

A: Ja, parkeringskælderen på Clarion Hotel Ernst kan rumme store biler, lastbiler og campingvogne.

Q: Er parkering på Clarion Hotel Ernst gratis?

A: Nej, parkering på Clarion Hotel Ernst er ikke gratis. Der er parkeringsgebyrer, der varierer afhængigt af parkeringstiden.

Konklusion

Clarion Hotel Ernst Parkering er en bekvem og sikker måde at parkere på, mens du bor på dette imponerende hotel. Det hyggelige hotel har en central beliggenhed og giver dig let adgang til byens centrum og de vigtige forretningsområder i nærheden. Parkering koster, men parkeringskælderen er døgnåben og overvåget for at beskytte din bil mod tyveri og skader. Der er også en elevator direkte fra parkeringskælderen til hotellets reception og værelser. Hvis du planlægger at bo på Clarion Hotel Ernst, anbefales det at reservere en parkeringsplads på forhånd for at sikre dig en plads.

Images related to the topic ernst hotell kristiansand kontakt

Clarion Hotel Ernst, Kristiansand, Norway
Clarion Hotel Ernst, Kristiansand, Norway

Article link: ernst hotell kristiansand kontakt.

Learn more about the topic ernst hotell kristiansand kontakt.

See more: https://binhnuocxanh.com/category/blognl blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *