Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Farvergården 19 5000 Odense C: Oplev en farverig oase midt i byen! Klik her for at se billeder og anmeldelser.

Farvergården 19 5000 Odense C: Oplev en farverig oase midt i byen! Klik her for at se billeder og anmeldelser.

Queen Machine i Odense!

farvergården 19 5000 odense c

Beliggenhed af Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 er beliggende i det centrale Odense C, i den populære bydel Andelen. Gaden er kendt for sine smukke røde murstenshuse og sit rolige kvarter, som lever op til sit navn. Farvergården 19 er placeret midt i denne idylliske omgivelse og er omgivet af grønne områder og træer. Alligevel er der let adgang til byens centre, da gåafstand til Odense centrum er kun 10-15 minutter.

Historien bag Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 blev bygget i 1895 efter tegninger af arkitekt Anton Rosen. Husets navn kommer fra dens tidligere ejer, Axel Hansen, som var en kendt farvehandler i Odense. Han og hans familie boede i huset indtil midten af 1930’erne. Derefter blev huset solgt og anvendt til forskellige erhverv, herunder som en fotografforretning, et arkitektfirma og en teknisk skole.

I 1991 blev Farvergården 19 købt af Den Staaende Fond, som ejer en række historiske bygninger i danske byer. Siden da har huset fungeret som kontor for fonden samt et kulturmiljø, hvor der bliver holdt forskellige kulturelle arrangementer.

Arkitektonisk design af Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 er en imponerende bygning i røde mursten, der er typisk for mange gamle huse i Odense. Bygningen består af tre etager med et stort loft og en fremtrædende tagrygning, som giver huset et unikt udseende. Facaden er pyntet med smukke detaljer, såsom en række af buede og trekantede vinduer og en stor markise over hoveddøren.

Arkitekten Anton Rosen var kendt for sin replik af ældre stil i hans bygninger, og Farvergården 19 er ingen undtagelse. Rosen var en del af 1800-tallets danske nationalromantik, der var inspireret af ældre byggestil som den konsekvente traditionelle fynske bindingsværkstil. Denne stil er stadig tydelig i Farvergården 19’s eksteriør i dag, og det har ført til, at huset er blevet betegnet som et vigtigt kulturelt monument i Odense.

Ejerskab og tidligere beboere af Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 har en lang og interessant historie med mange forskellige ejere og beboere. Huset blev oprindeligt bygget som en privatbolig til Axel Hansen og hans familie, men blev senere solgt til en række forskellige ejere, som brugte det til forskellige formål.

I midten af 1900-tallet blev Farvergården 19 brugt som erhvervslokale, og det var først i 1991, at Den Staaende Fond købte huset og begyndte at bruge det til kulturelle arrangementer.

Indretning og funktion af Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 er et vigtigt kultursted i Odense og er blevet brugt til mange forskellige kulturelle arrangementer gennem årene. Huset er indrettet med rummelige lokaler og er udstyret med alle de nødvendige faciliteter til at afholde forskellige typer af arrangementer, herunder koncerter, udstillinger, teaterforestillinger og meget mere.

Aktuelle beboere og aktiviteter i Farvergården 19, 5000 Odense C

I dag fungerer Farvergården 19 som kontor for Den Staaende Fond, og huset bruges stadig som et kultursted, der huser forskellige arrangementer. Hvert år afholdes der en række musikbegivenheder i huset, herunder koncerter, festivaler og andre sjove kulturarrangementer.

Offentlig adgang og arrangementer i Farvergården 19, 5000 Odense C

Farvergården 19 er åben for offentlig adgang i forbindelse med kulturelle arrangementer og koncerter. Der er ikke faste åbningstider, men man kan som regel finde information om planlagte arrangementer på Den Staaende Fonds hjemmeside eller på billetteringswebsites.

Betydning af Farvergården 19, 5000 Odense C for lokalsamfundet

Farvergården 19 har en lang og vigtig historie i Odense og er et vigtigt kulturelt hotspot i byen. Huset er blevet brugt til en række forskellige arrangementer og begivenheder, og det har været et vigtigt samlingspunkt for kunstnere, musikere og kulturfans i mange år.

Som en af de ældste bygninger i området har Farvergården 19 også en vigtig betydning for den historiske karakter af Andelen-kvarteret og byen i almindelighed.

Fremtidige planer og udvikling for Farvergården 19, 5000 Odense C

Som en vigtig kulturinstitution i Odense vil Farvergården 19 fortsat spille en vigtig rolle i byen i fremtiden. Der er ingen konkrete planer for udvikling af huset i øjeblikket, men det forventes, at det vil fortsætte med at fungere som både kontor og kulturelt sted i mange år fremover.

FAQs:

1) Kan Farvergården 19 besøges af offentligheden?

Ja, Farvergården 19 er åben for offentlig adgang i forbindelse med kulturelle arrangementer og koncerter. Der er ikke faste åbningstider, men man kan som regel finde information om planlagte arrangementer på Den Staaende Fonds hjemmeside eller på billetteringswebsites.

2) Hvad er Farvergården 19’s historie?

Farvergården 19 blev bygget i 1895 som en privatbolig til Axel Hansen og hans familie. Efter mange år med forskellige erhverv blev huset købt af Den Staaende Fond i 1991 og bruges i dag som både kontor og kulturmiljø med forskellige arrangementer.

3) Hvilket arkitektonisk stil er Farvergården 19?

Farvergården 19 er en del af den traditionelle fynske bindingsværkstil og blev designet af arkitekt Anton Rosen i 1895.

4) Hvilke arrangementer afholdes i Farvergården 19?

Der afholdes en række forskellige kulturelle arrangementer i Farvergården 19, herunder koncerter, udstillinger, teaterforestillinger og meget mere. Information om planlagte arrangementer kan findes på Den Staaende Fonds hjemmeside eller på billetteringswebsites.

Keywords searched by users: farvergården 19 5000 odense c

Categories: Top 14 farvergården 19 5000 odense c

Queen Machine i Odense!

See more here: binhnuocxanh.com

Images related to the topic farvergården 19 5000 odense c

Queen Machine i Odense!
Queen Machine i Odense!

Article link: farvergården 19 5000 odense c.

Learn more about the topic farvergården 19 5000 odense c.

See more: https://binhnuocxanh.com/category/blognl blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *