Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Flugten fra Hønsegården 2: Oplev den vildeste kamp for frihed!

Flugten fra Hønsegården 2: Oplev den vildeste kamp for frihed!

chicken run 2 trailer

flugten fra hønsegården 2

Baggrundshistorien

“Dannebrog ruller!” kluklede Ginger da Flugten fra hønsegården udkom i 2000. Den britiske stop-motion animation blev en kæmpe succes og vandt tilmed en Oscar for bedste animationsfilm. Historien om en flok høns, der planlægger at flygte fra en bondegård, griber om hjertet på både børn og voksne.

Så da Flugten fra hønsegården 2 blev annonceret mere end et årti senere, var forventningerne skyhøje. Kunne Aardman Animation gentage successen?

Handlingen i filmen

Flugten fra hønsegården 2 tager os med tilbage til Tweedy’s Farm, hvor en ny fare truer hønsenes frihed. En gigantisk kyllingemaskine er nemlig blevet opfundet, og den vil gøre det muligt for farmen at producere kæmpedyr. Men for at teste maskinen skal hønsene lægge ekstra mange æg, og det vil koste dem deres liv.

Hønsene må finde en måde at stoppe maskinen på, og det gør de ved at kontakte den berømte høne, Rocky, der er kendt for at kunne flyve. Men Rocky er ikke længere i branchen og er faret vild. Hønsene må nu tage ud og finde ham og overtale ham til at hjælpe dem.

Men samtidig har farmens nye ejer, Mrs. Tweedy, også fået øjnene op for maskinens muligheder. Hun vil producere kyllinger til fastfood-kæden, og nu haster det med at få maskinen til at virke. Mrs. Tweedy tvinger sin mand til at reparere maskinen, men det går ikke helt efter planen.

Karaktererne i filmen

I Flugten fra hønsegården 2 møder vi igen vores gamle favoritter fra den første film. Ginger, den modsætningsfyldte leder af hønsene, er stadig den, der holder sammen på flokken. Hun er modig, men også sårbar, og hendes venskab med den lille vagtel, Bunty, er hjerteskærende.

Rocky, den smørede, amerikanske hane, er tilbage, og denne gang spilles han af Mel Gibson. Trods sin selvglæde har han et godt hjerte og fatter hurtigt sympati for hønsenes kamp.

De er dog ikke alene i kampen mod maskinen. Hønen Babs er nu blevet maskinist i hønsegården og har udviklet en fascination for teknikken. Hun er smart og opfindsom og spilles af Jane Horrocks.

Visualiseringen af filmen

Aardman Animation er kendt for deres stop-motion animationsteknik, der bruger rigtige props og dukker til at lave en levende film. Og Flugten fra hønsegården 2 er ingen undtagelse.

Filmen er fuld af detaljer, sjove kameravinkler og kreative opfindelser, som man kun kan få øje på ved at se den flere gange. Dyr, mennesker og maskiner er alle lavet med samme kærlighed til detaljen.

Musikken i filmen

Filmen bruger musikken på en smart måde til at underbygge stemningen og karakterernes følelser. Vi får både temamusik og originale sange, der er skrevet specielt til filmen.

“Så ring på klokkerne” er en af de mest mindeværdige sange, hvor hønsene synger om frihed og deres drøm om at flyve væk fra farmen. Den skønne melodi og de sjove tekstlinjer har gjort den til en klassiker.

Betydningen af filmen

Flugten fra hønsegården 2 er ikke bare en sjov børnefilm. Den er også en kommentar til moderne kapitalisme og forbrugerkultur.

Mrs. Tweedy repræsenterer den grådige forretningsmand, der bare tænker på profitten, mens hønsene symboliserer den undertrykte arbejderklasse, der bliver udnyttet og må finde en måde at kæmpe tilbage på.

Men filmen er også en hyldest til drømmen om frihed og det at kunne gøre det umulige. Ved at vælge Rocky, der kan flyve, som deres redningsmand, viser hønsene, at det umulige kan lade sig gøre, hvis man tror på det.

Modtagelsen af filmen

Men hvordan blev Flugten fra hønsegården 2 modtaget? Desværre var den ikke lige så stor en succes som den første film. Den tjente kun halvdelen af det, den første film gjorde.

Kritikerne mente, at filmen var forudsigelig og ikke havde samme magi som den første. På trods af dette kan man stadig nyde filmen for dens sjove karakterer, skæve humor og imponerende animation.

FAQs:

Q: Hvornår udkom Flugten fra hønsegården 2?
A: Filmen udkom i 2006.

Q: Er Flugten fra hønsegården 2 en fortsættelse af den første film?
A: Ja, filmen tager udgangspunkt i de samme karakterer og univers.

Q: Hvad handler Flugten fra hønsegården 2 om?
A: Filmen handler om en flok høns, der må stoppe en gigantisk kyllingemaskine fra at ødelægge deres liv.

Q: Hvordan er animationen i Flugten fra hønsegården 2?
A: Filmen er lavet i stop-motion animation, hvilket gør den unik og fuld af detaljer.

Q: Hvordan blev Flugten fra hønsegården 2 modtaget?
A: Filmen blev ikke en lige så stor succes som den første film, men man kan stadig nyde den for dens sjove karakterer og imponerende animation.

Keywords searched by users: flugten fra hønsegården 2

Categories: Top 98 flugten fra hønsegården 2

chicken run 2 trailer

See more here: binhnuocxanh.com

Images related to the topic flugten fra hønsegården 2

chicken run 2 trailer
chicken run 2 trailer

Article link: flugten fra hønsegården 2.

Learn more about the topic flugten fra hønsegården 2.

See more: https://binhnuocxanh.com/category/blognl blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *