Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Få fingrene i Frode og alle de andre rødder på DVD – Køb nu og spar!

Få fingrene i Frode og alle de andre rødder på DVD – Køb nu og spar!

Frode Og De Andre Rødder

frode og alle de andre rødder dvd

Frode og alle de andre rødder DVD’en er en dansk film udgivet i 1988. Filmen er en komedie, der følger fire unge venner, der søger efter skatten under et gammelt hus. Frode og alle de andre rødder er en klassisk dansk film, der stadig holder sig relevant og underholdende. I år 2021 kan man stadig finde DVD’en i handlen.

Skuespillere og deres roller i “Frode og alle de andre rødder”

Frode og alle de andre rødder stjerner Klaus Bondam, Peter Schrøder, Henrik Koefoed og Lars Bom. Klaus Bondam spiller Frode, og Peter Schrøder spiller Lenny. Henrik Koefoed spiller Anden og Lars Bom spiller Månen. Disse fire venner er på jagt efter skatten under et forladt hus på landet. Deres eventyr tager en uventet drejning, når de møder en gruppe rockere, de lokker dem til at deltage i rockerfesten, og en flok lokale tøser, der skal hjælpe dem med at finde skatten.

Instruktion og produktion af “Frode og alle de andre rødder”

Filmen blev instrueret af Svend Wam og produceret af Lars Kolvig. Svend Wam var en kendt dansk instruktør med en lang karriere i filmbranchen. Han var særligt kendt for sin komedier. Lars Kolvig var også en velkendt dansk filmproducent. Han producerede flere af de mest succesrige danske film fra 1980’erne og 1990’erne.

Historien om “Frode og alle de andre rødder”

Frode og alle de andre rødder er en klassisk dansk komedie med et eventyrligt plot. Filmen følger fire venner, der søger efter skatten under et gammelt hus. Deres søgen tager en uventet drejning, når de møder en gruppe rockere og en flok lokale tøser. Sammen oplever de et eventyr fyldt med sjov, spænding og romantik.

Filmen er kendt for sine humoristiske elementer og den charmerende måde, den fortæller sin historie på. Frode og alle de andre rødder er en tidløs klassiker, der stadig holder sig relevant og underholdende i dag.

Anmeldelser af “Frode og alle de andre rødder”

Frode og alle de andre rødder blev godt modtaget af kritikerne, da den først blev udgivet i 1988. Filmen blev rost for sin charmerende humor og sin spændende historie. Blandt anmelderne var der enighed om, at filmen var en fornøjelig komedie, der stadig holder sig relevant og underholdende i dag.

Inspiration bag “Frode og alle de andre rødder”

Frode og alle de andre rødder var inspireret af den engelske film The Goonies fra 1985. The Goonies er en amerikansk eventyrfilm, der følger en gruppe unge venner på jagt efter skatten. Filmskaberne bag Frode og alle de andre rødder så The Goonies og besluttede at lave en dansk version af filmen.

Ekstramateriale og bonusfunktioner på “Frode og alle de andre rødder” DVD’en

Frode og alle de andre rødder DVD’en indeholder en række ekstramateriale og bonusfunktioner. Disse inkluderer interviews med skuespillerne og instruktøren, bag kulisserne optagelser og slettede scener. Derudover har DVD’en også en kommentarspor, hvor instruktøren og producenten diskuterer filmen og dens tilblivelse.

Hvor kan man købe “Frode og alle de andre rødder” DVD’en?

“Frode og alle de andre rødder” DVD’en kan købes på DVD og Blu-ray i specialbutikker og onlinebutikker. Her kan man finde mange forskellige udgaver af DVD’en, herunder samlede udgaver, specielle udgaver og limiterede udgaver. Det er også muligt at leje eller købe filmen online via streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime Video.

FAQs

Q: Hvorfor blev Frode og alle de andre rødder lavet?
A: Frode og alle de andre rødder blev lavet som en dansk version af den engelske film The Goonies fra 1985.

Q: Hvilke skuespillere medvirker i Frode og alle de andre rødder?
A: Klaus Bondam, Peter Schrøder, Henrik Koefoed og Lars Bom spiller hovedrollerne i Frode og alle de andre rødder.

Q: Hvem instruerede Frode og alle de andre rødder?
A: Filmen blev instrueret af Svend Wam.

Q: Er Frode og alle de andre rødder stadig relevant i dag?
A: Ja, Frode og alle de andre rødder er en tidløs klassiker, der stadig holder sig relevant og underholdende i dag.

Q: Hvor kan jeg købe Frode og alle de andre rødder DVD’en?
A: Frode og alle de andre rødder DVD’en kan købes i specialbutikker og onlinebutikker eller lejes/købes online via streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime Video.

Keywords searched by users: frode og alle de andre rødder dvd

Categories: Top 96 frode og alle de andre rødder dvd

Frode Og De Andre Rødder

See more here: binhnuocxanh.com

Images related to the topic frode og alle de andre rødder dvd

Frode Og De Andre Rødder
Frode Og De Andre Rødder

Article link: frode og alle de andre rødder dvd.

Learn more about the topic frode og alle de andre rødder dvd.

See more: https://binhnuocxanh.com/category/blognl blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *